Все категории

О нас

          S.R.L”Termoplus Grup” este reprezentantul oficial în Republica Moldova a companiei DEFRO-cel mai mare producător de cazane din Polonia și unul din cei mai mari din Europa.

     Înființată în 2011, compania S.R.L”Termoplus Grup” are obiectul principal de activitate oferirea unei game variate de cazane de calitate superioară, boilere, radiatoare, pompe de circulație, vase de expansiune, țevi și fitinguri polipropilenă,cupru și alamă, care sunt destinate să completeze sistemele inginerești interne a clădirilor, locuințelor sau structurilor industriale, comerciale și culturale.

       Termoplus Grup pune la dispoziția consumatorilor produse selectate pe baza criteriilor de funcționare fiabilă în exploatare, în Republica Moldova, realizate în conformitate cu standardele internaționale ISO.

Misiunea

Compania tinde să fie lider în comercializarea și instalarea cazanelor pe combustibil solid. Termoplus Grup se perfecționează pentru a oferi servicii de proiectare a sistemelor de încălzire de cea mai înaltă calitate și aspiră să se dezvolte prin introducerea de noi produse de calitate superioară.

Scopul companiei este de a angaja persoane calificate, dedicate și motivate cu experiență în domeniu și capacitatea de a satisface la cel mai înalt nivel nevoile clienților noștri.