Toate categoriile
New

ST-C-2N -Senzor geam

1055 lei
Garanție 2 zile

în Chișinău este
în Moldova este

Funcții:
• semnal deschidere geam,
• control încălzire,
• dimensiuni compacte,
• design discret,
• baterie de lungă durată ER14250 S

Senzori de deschidere a geamului - caracteristici
Senzorul de deschidere a geamului este un dispozitiv mic și discret care vă permite să realizați economii și mai mari în gestionarea încălzirii. Este un dispozitiv dedicat extinderii kit-ului de control al încălzirii zonei. Senzorul de deschidere a ferestrei comunică cu gazda wireless la 868 MHz. Este alimentat de o baterie cu durată lungă de viață. Senzorii de deschidere a ferestrelor sunt compatibili cu multe dispozitive pentru controlul caloriferelor, inclusiv versiunile wireless ale controlerelor de sistem sub podea, controlere WiFi 8S, WiFi 8S mini sau ST-16S WiFi. Senzorii sunt complementul perfect pentru sistemul de radiatoare. Datorită designului minimalist, arată bine în orice cameră: clasice și moderne.

Principiul de funcționare al senzorilor Senzorii de
deschidere a ferestrei detectează și semnalează deschiderea ferestrei în cameră, prevenind astfel pierderile necontrolate de căldură în timpul ventilației. Când fereastra este deschisă, senzorul de deschidere a ferestrei transmite informații despre aceasta către controlerul principal. Pe baza informațiilor obținute, controlerul principal controlează actuatoarele electrice și le închide într-o zonă dată.

Cum se instalează senzorul de deschidere a ferestrei
Instalarea senzorului de deschidere a ferestrei este foarte simplă. Mai întâi, lipiți banda cu două fețe pe partea superioară a cadrului ferestrei (nu pe partea balamalei), iar apoi partea din spate a senzorului geamului pe bandă. Apoi puneți partea principală a senzorului pe el. Setul cu senzorul de deschidere a ferestrei C-2n include o baterie și benzi pentru a fi atașate la fereastră.

Produse similare
brand
ST-R-9b - Termostat de camera
brand
ST-C-8f- Senzor de temperatura a camerei
new
-8%
ST-CL-mini -Senzor de temperatura cu carcasa hermetica
brand
ST-R-9z - Termostat de camera
brand
ST-C-8r- Senzor de temperatura a camerei fara fir