Toate categoriile
New
Sale
Pompă de căldură DHP Premiu 12 kW HM
Pompă de căldură DHP Premiu 12 kW HM
Pompă de căldură DHP Premiu 12 kW HM
Pompă de căldură DHP Premiu 12 kW HM

Pompă de căldură DHP Premiu 12 kW HM

193853 lei
193953 lei
Cantitatea
Garanție 5 ani

în Chișinău gratis
în Moldova este

Specificatii tehniceHFModul hidronic HB - disponibil în curând
Dimensiuni - modul hidronic (adancime / inaltime / latime)198 / 716 / 650mm
198 / 716 / 650mm
Greutate - modul hidraulic28 kg
28 kg
Conexiuni circuit de incalzire - modul hidronicunu"
unu"

 

Specificatii tehniceDHP PREMIUM 12
Putere de încălzire/ COP przy A7 / W35*12,0 kW / 4,8
Putere de încălzire / COP przy A2 / W35*9,0 kW / 3,8
Putere de încălzire / COP przy A-7 / W35*7,6 kW / 3,2
Putere de încălzire / COP przy A-15 / W35*7,0 kW / 3,0
Clasa de eficienta energetica (temperatura de tur 35°C)
A++
Temperatura maximă de alimentare65oC
Agent frigorific / masa de agent frigorificR290 / 1,8 kg
Tip compresorCopeland Scroll
Limita inferioară/superioară a temperaturii aerului necesară pentru funcționarea pompei de căldură-25oC / +35oC
Nivel de zgomot exterior / interior / modul noapte60 / 55 / 36 dB (A) (A)
Tensiunea de alimentare a pompei de căldură3x400V, 50Hz
Protectie electricaC20A
Dimensiuni - unitate exterioară (adâncime / înălțime / lățime)619 / 1571 / 1222 mm
Greutate - unitate exterioară229 kg

Defro DHP PREMIUM sunt pompe de caldura aer/apa de ultima generatie special concepute pentru conditiile climatice din Polonia, proiectate si fabricate in Polonia de cel mai mare producator de aparate de incalzire cu capital 100% autohton. Dispozitivul a fost testat temeinic de oamenii de știință ai Academiei de Mine și Metalurgie.

 

Avantaje

  • Clasa de eficienta energetica A++ la temperatura de tur de 55°C. Cofinanțare extinsă în cadrul programului Aer curat.
  • Controler complet cu caracteristici și ușor de utilizat.
  • Acces la toate setările și parametrii de funcționare și prin aplicația mobilă și site-ul web.
  • Contor de energie electrică, factor de eficiență și putere termică a pompei de căldură.
  • Performanță extrem de ridicată, mai ales la temperaturi scăzute.
  • Parametri de funcționare în condiții A-15 / W35:
  • Coeficient de eficiență (COP) 7,0 kW / 3,01
  • Funcționarea pompei de căldură chiar și la o temperatură exterioară de -25oC.
  • Funcție de răcire standard.
  • Setul include un modul hidraulic cu o supapă pentru comutarea modului de funcționare al sistemului T.X.V. /CH, pompa de circulatie, modul de control, incalzitor electric cu o putere de 6 kW, care sustine functionarea pompei de caldura la temperaturi extrem de scazute.

 

 

Prima pompă de căldură poloneză de tip modular

Conectare electrică rapidă, sigură și ușoară, care constă în conectarea unității exterioare la modulul hidronic cu ajutorul unui cablu special furnizat împreună cu pompa de căldură, după care este suficient să conectați modulul hidronic la rețea
folosind un cablu cu mufa, inclus si in livrare. Aceasta solutie tehnica minimizeaza riscul erorilor la conectarea pompei si reduce semnificativ timpul de instalare.

 

 

 

 


Dimensiunile unității exterioare

pompa_ciepla_rys_tech.jpg

 

 

 

Dimensiunile unității hidro

 


Structura unității exterioare DHP PREMIUM

 


 

  1. Ventilator - sufla aer prin evaporator. Pentru a minimiza zgomotul, sunt prevăzuți dinți pe marginile de fugă ale palelor ventilatorului.
  2. Evaporatorul - sub forma unui schimbător de căldură cu aripioare, este proiectat să primească energie termică din aerul exterior, care este furnizată agentului frigorific R290 (propan), prin intermediul unei tranziții de fază a transportorului de căldură lichid într-un vaporos și gazos. stare, datorită furnizării unui purtător de căldură mai fierbinte. Un astfel de purtător de căldură fierbinte este aerul injectat din mediu. Când agentul frigorific se evaporă, evaporatorul răcește aerul atmosferic.
  3. Compresor Scroll - Agentul frigorific gazos care vine din evaporator este aspirat de către compresor, ceea ce crește presiunea agentului frigorific, ceea ce determină o creștere simultană a temperaturii acestuia. Compresorul este instalat pe o „placă plutitoare” specială, separată de structură prin amortizoare de vibrații și izolație termică. DHP Premium folosește compresorul de cea mai înaltă clasă - tipul Emerson Copeland Scroll, proiectat să funcționeze cu agent frigorific R290.
  4. Condensator - Din compresor, agentul frigorific gazos intră în condensator - un schimbător de căldură cu plăci. Apoi căldura de la gazul fierbinte este transferată în apa de încălzire - ca urmare a condensului de propan, căldura este transferată de la evaporator și compresor la sistemul de încălzire. Diagramă schematică. În produsul final, toate elementele sistemului de răcire și hidraulic sunt echipate cu izolație termică.
  5.  Supapa de expansiune electronică După transferul de căldură care are loc în condensator, fluidul de lucru răcit în stare lichidă este furnizat supapei de expansiune pentru a reduce presiunea și temperatura. Supapa de expansiune controlează cantitatea de agent frigorific care intră în evaporator. Datorită versatilității sale, supapa electronică de expansiune utilizată la pompele DHP Premium este cea mai optimă soluție disponibilă pe piață, ceea ce vă permite să mențineți o eficiență ridicată a sistemului pe întreg intervalul de temperatură de funcționare.
  6. Supapă de siguranță - Pe partea circuitului hidraulic, la ieșirea din condensator, este încorporată o supapă de siguranță pentru o presiune de 2,5 bar, care protejează circuitul de încălzire de pătrunderea agentului frigorific (propan), precum și de căldura plăcii. schimbător de deteriorare în cazul înghețului apei în conducta de încălzire.
  7. Controlerul sistemului de răcire Încorporat în unitatea exterioară, acesta îndeplinește funcția de control al funcționării sistemului de răcire.
  8. Tavă de scurgere Proiectată pentru a colecta și a scurge apa dezghețată din evaporator. Paletul este realizat din otel inoxidabil si dotat cu izolatie termica. Pentru a proteja baia de îngheț, este prevăzut un sistem de conducte cu un mediu de lucru cald, ceea ce elimină necesitatea unui cablu electric de încălzire suplimentar. Toate componentele enumerate mai sus sunt încorporate într-o carcasă proiectată pentru utilizare în condiții meteorologice extreme. Pentru o funcționare stabilă și o reducere maximă a zgomotului, dispozitivul este construit cu materiale care absorb zgomotul de cea mai bună calitate. Caroseria este dotata cu izolatie fonica si termica. Pentru o aliniere precisă, suporturile dispozitivului sunt fixate pe profile speciale de montare.

 

 

 

Structura hidromodulelor

 


Modulele hidronice HF și HB sunt echipate cu subansambluri electrice și hidraulice care asigură conectarea rapidă și ușoară la rețeaua electrică și la sistemul de încălzire, ceea ce elimină practic riscul erorilor de conectare. Standardul include un program meteo, controlul a două circuite de încălzire (1 direct, 1 mixt), controlul alimentării cu apă caldă și răcirea aerului interior. Accesul rapid pentru vizualizarea parametrilor de funcționare ai pompei de căldură (inclusiv parametrii de răcire) prin afișaj, aplicație mobilă sau site web, vă permite să efectuați rapid acțiunile necesare, cum ar fi întreținerea, diagnosticarea dispozitivului și depanarea. Unitățile interioare constau din următoarele



componente:

  1. Conexiuni electrice și senzori
  2. Conductă de derivație pentru alimentarea mediului de lucru din unitatea exterioară
  3. Conductă de derivație pentru alimentarea mediului de lucru către unitatea interioară
  4. Conducta de alimentare cu apa la circuitul de incalzire centrala și ACM
  5. Conexiune retur ACM (versiunea HF)
  6. Conducta de retur apa din circuitul de incalzire centrala (versiunea HF)
  7. Afișaj color, intuitiv pentru acces rapid la setări
  8. Corp metalic al modulului hidronic
  9. Ieșire supapă de siguranță (versiunea HF)
  10. Încălzitor electric 6 kW (versiunea HF)
  11. Pompă de circulație cu supapă cu 3 căi, supapă de siguranță și aerisire automată - pentru versiunea HF Pompă de circulație cu aerisire automată - pentru versiunea HB
  12. debitmetru
  13. Controler unitate hidro

dcp 12 wizualizacja

Produse similare
new
sale
Pompă de căldură Aer-Apă Kospel HPM:Z
new
sale
Pompa de caldura DEHER 18 kw
new
sale
Pompă de căldură DHP Premiu 12 kW HF