Toate categoriile

Actuator termoelectric wireless STT-869

2376 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Unitate electrică fără fir pentru radiatoare.
Culori disponibile: alb, gri, grafit.

Servotransmisia wireless STT-869 este un termostat electronic modern conceput pentru montarea radiatorului. Este un servo mic și robust care oferă ușurință în utilizare, estetică și funcționalitate.

La ce servește un servo radiator?
Un servo electronic este un dispozitiv care vă permite să reglați simplu și eficient temperatura într-o anumită zonă încălzită unde a fost instalat. Folosind servomotoare comandate de la distanță, puteți regla perfect temperatura camerei la preferințele dvs. și în același timp reduceți costurile de încălzire.

Cum se instalează servomotorul electronic STT-869?
Instalarea dispozitivului este foarte simplă și intuitivă. Servo-ul electronic este pur și simplu înșurubat pe capul radiatorului și apoi, după scoaterea capacului, instalăm bateriile.


Servomotorul radiatorului va începe apoi calibrarea automată.

     



Pentru ca un servo wireless să funcționeze eficient, acesta trebuie să fie înscris la controlerul master selectat și apoi trebuie apăsat butonul de comunicare situat sub capacul unității. Intermitentul dublu al LED-ului pe servo indică faptul că este înregistrat corect.



Servo drive-urile fără fir STT-869 sunt controlate inteligent.
Servomotivele instalate pe radiatoare sunt controlate de dispozitive moderne speciale. Actuatorul STT-868 poate fi conectat și monitorizat utilizând dispozitive wireless WiFi 8S, ST-8S, ST-8S WiFi, ST-16S WiFi sau un controler de încălzire prin pardoseală L8. Comunicarea între servo-unitate STT-868  și dispozitivul de control se realizează fără fir.  Servo-ul va procesa comenzile primite de la controlerul principal și le va converti la valorile corespunzătoare de deschidere a supapei radiatorului.

Servo-ul electronic STT-869 este  convenabil și economic.
Un sistem modern de încălzire, care funcționează bine, care include o servo-transmisie electronică a radiatorului STT-868 și un controler principal care îl controlează, oferă un confort termic ridicat, precum și economii semnificative de încălzire. Controlerele de radiatoare bazate pe servo drive-uri STT-868 pot funcționa cu termostate electronice instalate în 16 zone de încălzire diferite (ST-16S WiFi). Astfel, servomecanele electronice și dispozitivul de comandă pot menține temperatura optimă individuală în 16 camere.

Date tehnice:

Instalare - piuliță cu filet M30x1.5
Posibilitate de comandare a adaptorului pentru firul M28 și versiunea „CLICK”
Comunicare - fără fir, frecvență 868 MHz
Alimentare - 2 x 1,5 V baterie AA


Producător si model
Producător
Caracteristici de bază
Tara producatoare
Polonia
Produse similare
brand
Senzor wireless de temperatură exterioară C-8 zr
brand
Termostat de cameră wireless R-8k
brand
Controler vană de amestec ST-431
brand
C-8 r Senzor de temperatură cu fir
brand
STT-230/2 M28
brand
Termostat de cameră wireless R-8z
-22%
brand
Modul WiFi-Internet ST-5060 RS
brand
L-8 Controler fara fir
brand
Modul Internet ST-507
brand
Panou de comandă ST M-8 wireless